Geweld

Brandstichter P.I Zwaag illegale Marokkaan [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In Cel nummer 012   in een speciale afdeling  C in de volksmond EZV afdeling, zat een Illegale Marokkaan (Geb 28 sept 1981). En man naast hem om 04.00 uur alarm geslagen maar de brand werd pas om 04.15 uur serieus genomen. De gevangenen hebben in doodsangsten gezeten en geschreeuwd of hun leven er van af hing en vol op op deuren gebonkt het moet een hel nabaak zijn geweest vele gedetineerde in doodsangsten.

Ik schreef er vanmorgen nog een verhaal over want nu snap iedereen die daar zit dat ze beter geen vuur meer in een cel mogen hebben als je zoiets hebt meegemaakt. De brandstichter kreeg zijn papieren niet en moet dus het land uit en heeft de hele avond lopen schreeuwen Paspoort Paspoort uit volle borst en later stak ik de zooi in de fik.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Brandstichter P.I Zwaag illegale MarokkaanTo Top
Volg ons voor alle updates