Misdaad

Bajes brand in P.I Zwaag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Er was een celbrandje in de de glasbak en dan krijg je als gedetineerde gelijk de zenuwen. Dit keer was er een gewonden waarschijnlijk de brandstichter zelf en de rest moest hals overkop naar een sporthal worden ondergebracht.22 gevangenen werden behandeld voor het inademen van rook. Er zijn veertien ambulances en een traumahelikopter ingezet om de gewonden te behandelen.

De gevangenis heeft plaats voor 324 gedetineerden. En ik heb daar zet ook 3 x vast gezeten en elke keer met nieuwe jaar worden er overals branden WC papierrollen uit het raam gegooid. De laatste jaren worden op alle cellen steevast het te veel op cel hebben van WC papier weg gehaald om dat soort vervelende dingen te voorkomen want je kan daar op de meeste afdelingen nog je 4 cel raampje openen die meer een ergernis zijn en gevaar dan dat het een luxe is zodat je de raampje open klan zetten met mooie weer.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Bajes brand in P.I ZwaagTo Top
Volg ons voor alle updates