Justitie

Politie zoekt moord verdachte [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bron politie

Dode en zwaargewonde-Op 19 maart werd de 31-jarige Marlon Fidanque in Apeldoorn dood geschoten. Zijn broer (32) raakt zwaar gewond. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die tot het oplossen van deze zaak leidt.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Politie zoekt moord verdachte

Vandaag op Vlinders Crime: Bron politie

Dode en zwaargewonde-Op 19 maart werd de 31-jarige Marlon Fidanque in Apeldoorn dood geschoten. Zijn broer (32) raakt zwaar gewond. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die tot het oplossen van deze zaak leidt.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Politie zoekt moord verdachteTo Top
Volg ons voor alle updates