Justitie

O.M niet in hoger beroep in de Kaasroute [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Definitief  vrijspraak voor de vier verdachten 13 Rex zaak ( beter bekend als De Kaasroute ) OM Niet in hoger beroep , grote schade claim volgt en dat  gaat in de miljoenen euro’s lopen voor justitie.Getuigen  Wout van Kouwen die echt elke Amsterdammer penose kent als oplichter verklaringen  had afgelegd waar geen touw aan vast was te knopen.

En Hensley Juliette die zelf voor deze zaak 9 jaar heeft gehad en die nu deze 4 verdachten beschuldigde (later stelde hij dat weer bij). Ondanks de lage eis ( 2x 6 jaar en 1x 2 jaar en een vrijspraak) voor zo’n mega zaak zou dat ook wel te maken hebben gehad dat deze zaak al 12 jaar speelt en eigenlijk de langste lopende rechtszaak is in Nederland.

Lees verder op Vlinders Crimesite: O.M niet in hoger beroep in de Kaasroute

Vandaag op Vlinders Crime: Definitief  vrijspraak voor de vier verdachten 13 Rex zaak ( beter bekend als De Kaasroute ) OM Niet in hoger beroep , grote schade claim volgt en dat  gaat in de miljoenen euro’s lopen voor justitie.Getuigen  Wout van Kouwen die echt elke Amsterdammer penose kent als oplichter verklaringen  had afgelegd waar geen touw aan vast was te knopen.

 

En Hensley Juliette die zelf voor deze zaak 9 jaar heeft gehad en die nu deze 4 verdachten beschuldigde (later stelde hij dat weer bij). Ondanks de lage eis ( 2x 6 jaar en 1x 2 jaar en een vrijspraak) voor zo’n mega zaak zou dat ook wel te maken hebben gehad dat deze zaak al 12 jaar speelt en eigenlijk de langste lopende rechtszaak is in Nederland.

 

Lees verder op Vlinders Crimesite: O.M niet in hoger beroep in de Kaasroute

 To Top
Volg ons voor alle updates