Moord

Moordenaar krijgt gezicht nieuwe camera beelden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dader,.het is een donker getinte man, vermoedelijk van Surinaamse, Antilliaanse of Dominicaanse afkomst. Hij is slank, atletisch gebouwd en heeft een brede neus. Hij droeg die avond 12 april een donkerkleurig jack met daaronder een trainingsbroek van Nike met daarop het logo van FC Barcelona. Daaronder droeg hij donkere sportschoenen met een witte zool.

Opsprong verzocht toonde deze nieuwe beelden van een bewaking camera de moordenaar van Carlos Miquelito ‘Maiky’ Bonevacia (35) staat er deze keer goed op. Op dinsdag 12 April werd hij doodgeschoten  rond 23.30 uur. Ik kreeg al gauw des tijds een naam door een maakte me nog al zorgen omdat andere media niet snel meer nieuws naar buiten brachten want zodat dat meestel als het niet om een bekende in de onderwereld gaat dat is er doorgaan weinig interesse zie hier mijn verhaal van des tijds.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Moordenaar krijgt gezicht nieuwe camera beelden

Vandaag op Vlinders Crime: Dader,.het is een donker getinte man, vermoedelijk van Surinaamse, Antilliaanse of Dominicaanse afkomst. Hij is slank, atletisch gebouwd en heeft een brede neus. Hij droeg die avond 12 april een donkerkleurig jack met daaronder een trainingsbroek van Nike met daarop het logo van FC Barcelona. Daaronder droeg hij donkere sportschoenen met een witte zool.

Opsprong verzocht toonde deze nieuwe beelden van een bewaking camera de moordenaar van Carlos Miquelito ‘Maiky’ Bonevacia (35) staat er deze keer goed op. Op dinsdag 12 April werd hij doodgeschoten  rond 23.30 uur. Ik kreeg al gauw des tijds een naam door een maakte me nog al zorgen omdat andere media niet snel meer nieuws naar buiten brachten want zodat dat meestel als het niet om een bekende in de onderwereld gaat dat is er doorgaan weinig interesse zie hier mijn verhaal van des tijds.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Moordenaar krijgt gezicht nieuwe camera beeldenTo Top
Volg ons voor alle updates