Justitie

Liquidatie outfit lijkt op kledingdracht [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik zou te zweren dat ik hier steeds de zelfde dader zie. Die kleding zwarte trainingsbroek broek van Nike met aan keerzijde witte/goud kleurige rondjes (het logo van FC Barcelona) de dijen.donkerkleurig jack met daaronder een  Daaronder droeg hij donkere sportschoenen met een witte zool. De liquidaties gebeuren in de zelfde buurt Amsterdam Zuidoost en in een een maand tijdsbestek.

Op 12 April 2016 Carlos Miquelito ‘Maiky’ Bonevacia (35) en op 9 Mei  nog geen maand later de 29-jarige Abderrahim Belhadj die op de Kikkenstein het leven word uit geschoten. Ook toen waren wij de eerste met een naam,leeftijd en foto. Het zou voor justitie een koud kunstje zijn om de lengte van de dader te achter halen op de centimeter precies. En waarom dat nog niet is gedaan is ook een raadsel. Je kan zo in de computer systemen al vele boeven die niet die lengte hebben afstrepen als verdachten.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Liquidatie outfit lijkt op kledingdrachtTo Top
Volg ons voor alle updates