Buitenland

Dode man in de duinen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: 16 Mei 2016            18.23 uur

Dit is de begrafenis van de 2 broers twee Marokkaanse broers Othman Echargui (32) en zijn Broer Echargui  die bij een schietpartij in het Turkse cafe Istanboel in Nijmegen on het leven kwamen. Bni Bouyach in het gebergte rif.  Een stad 20 km van Al Hoceima. We kregen dit nieuws van onze lezers in Marokko. De boers Othman R.I.P (32)  en Najim Echargui.R.I.P (33) stonden eerder terecht voor poging moord cq doodslag zijn  daar onder grote belangstelling begraven.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Dode man in de duinen

Vandaag op Vlinders Crime: 16 Mei 2016            18.23 uur

 

Dit is de begrafenis van de 2 broers twee Marokkaanse broers Othman Echargui (32) en zijn Broer Echargui  die bij een schietpartij in het Turkse cafe Istanboel in Nijmegen on het leven kwamen. Bni Bouyach in het gebergte rif.  Een stad 20 km van Al Hoceima. We kregen dit nieuws van onze lezers in Marokko. De boers Othman R.I.P (32)  en Najim Echargui.R.I.P (33) stonden eerder terecht voor poging moord cq doodslag zijn  daar onder grote belangstelling begraven.

 

Lees verder op Vlinders Crimesite: Dode man in de duinen

 To Top
Volg ons voor alle updates