Moord

De vergeten moord in Volendam [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bijna 37 jaar geleden op 25-07-1980 maakte schoonmaak koning van het schoonmaak bedrijf Succes Nar van Velden zijn vrouw Aaltje Veerman bijnaam Rooie job dood. De huisarts van des tijds had een dag er voor zijn vrouw nog bezocht en alles was goed er was niks ernstig aan de hand en de volgende dag later was zij opeens dood. Nar van Velden een man met groot aanzien in het dorp met een bedrijf met wel 1200 man personeel draaien op zijn top dagen belde de dokter (naam dokter bekend bij vlinderscrime)

En die vertelde ook dat hij zijn vrouw iets had aan gedaan. Nar van Velden een begrip uit het dorp stond in hoog aanzien vele waren van heb afhankelijk en hij sponsorde veel sportclubs.Nars belde gelijk een andere dokter uit het nabij gelegen Edam en die man gaf een natuurlijke dood oorzaak af en zo kraaide er geen haan meer na  in het dorp Volendam waar vele succes volle ondernemers vandaan komen

Lees verder op Vlinders Crimesite: De vergeten moord in Volendam

Vandaag op Vlinders Crime: Bijna 37 jaar geleden op 25-07-1980 maakte schoonmaak koning van het schoonmaak bedrijf Succes Nar van Velden zijn vrouw Aaltje Veerman bijnaam Rooie job dood. De huisarts van des tijds had een dag er voor zijn vrouw nog bezocht en alles was goed er was niks ernstig aan de hand en de volgende dag later was zij opeens dood. Nar van Velden een man met groot aanzien in het dorp met een bedrijf met wel 1200 man personeel draaien op zijn top dagen belde de dokter (naam dokter bekend bij vlinderscrime)

En die vertelde ook dat hij zijn vrouw iets had aan gedaan. Nar van Velden een begrip uit het dorp stond in hoog aanzien vele waren van heb afhankelijk en hij sponsorde veel sportclubs.Nars belde gelijk een andere dokter uit het nabij gelegen Edam en die man gaf een natuurlijke dood oorzaak af en zo kraaide er geen haan meer na  in het dorp Volendam waar vele succes volle ondernemers vandaan komen

Lees verder op Vlinders Crimesite: De vergeten moord in VolendamTo Top
Volg ons voor alle updates