Geweld

De dode Griek in de animeerbar: plan of opwelling? [Misdaadjournalist]

Je rijdt er vaak langs en inderdaad, achteraf, wit met blauw, dat heeft iets Grieks. Animeerbar Mon Cheri aan de Westzeedijk in Rotterdam.

Van binnen zal de kleur rood meer hebben gedomineerd, neem ik aan. Zeker op 7 februari van dit jaar: toen lag de Griekse eigenaar Xenos Tzirtzilakis (65) badend in zijn bloed in zijn eigen zaak. Klusjesman Jim M. (55) had een parketvloer gelegd en had hem met een hamer op het hoofd geslagen. Jim werd al snel opgepakt. Samen met zijn 32-jarige vriendin Desiré de W., die ten tijde van het delict tegelijk met hem in de bar was. De buit bestond uit 1800 euro uit speelautomaten en dure flessen drank.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: De dode Griek in de animeerbar: plan of opwelling?

Je rijdt er vaak langs en inderdaad, achteraf, wit met blauw, dat heeft iets Grieks. Animeerbar Mon Cheri aan de Westzeedijk in Rotterdam.

 

Van binnen zal de kleur rood meer hebben gedomineerd, neem ik aan. Zeker op 7 februari van dit jaar: toen lag de Griekse eigenaar Xenos Tzirtzilakis (65) badend in zijn bloed in zijn eigen zaak. Klusjesman Jim M. (55) had een parketvloer gelegd en had hem met een hamer op het hoofd geslagen. Jim werd al snel opgepakt. Samen met zijn 32-jarige vriendin Desiré de W., die ten tijde van het delict tegelijk met hem in de bar was. De buit bestond uit 1800 euro uit speelautomaten en dure flessen drank.

 

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: De dode Griek in de animeerbar: plan of opwelling?

 To Top
Volg ons voor alle updates