Holleeder

Daar zit je dan met je goede gedrag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag vroeg wakker en ik zit even wat beelden terug te kijken van EenVanaag tijdens de proforma zitting van Willem Holleeder. En dan zie je jezelf zitten achter de ex advocaat van Willem Holleeder.Het is altijd weer een drukte van jewelste als de Neus weer eens voor de rechter staat. En na een storm in een glas water is het al dagen stil in misdaadland.

Dit soort dagen waar in niks gebeurt denk ik wel eens teug aan de bajes want daar is het ook elke dag saai en lijkt elke dag op elkaar. Ik moet er even niet meer aandenken dat ik dat weer zou moeten meemaken. Vaak word er toch iets in de bajes georganiseerd al moet je daar niet veel van voor stellen. Zo hebben ze wel eens een bingo en dan zie je al die boeven net als een stel bejaarden nummertjes af strepen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Daar zit je dan met je goede gedrag

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag vroeg wakker en ik zit even wat beelden terug te kijken van EenVanaag tijdens de proforma zitting van Willem Holleeder. En dan zie je jezelf zitten achter de ex advocaat van Willem Holleeder.Het is altijd weer een drukte van jewelste als de Neus weer eens voor de rechter staat. En na een storm in een glas water is het al dagen stil in misdaadland.

Dit soort dagen waar in niks gebeurt denk ik wel eens teug aan de bajes want daar is het ook elke dag saai en lijkt elke dag op elkaar. Ik moet er even niet meer aandenken dat ik dat weer zou moeten meemaken. Vaak word er toch iets in de bajes georganiseerd al moet je daar niet veel van voor stellen. Zo hebben ze wel eens een bingo en dan zie je al die boeven net als een stel bejaarden nummertjes af strepen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Daar zit je dan met je goede gedragTo Top
Volg ons voor alle updates