Kopstukken

Criminelen overlevers [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Deze week in Panorama een mooi verhaal van Anna Korterink. Het verhaal gaat over de criminele overleveraars. Het zijn natuurlijk de criminelen die nu nog vrij zijn en dus de best zeg maar uit maken. Anne Korterink schrijft het verhaal mooi aan elkaar.

Iedereen kent deze gasten natuurlijk wel van het zijn langzamerhand bekende Nederlanders geworden omdat ze zo vaak de kranten en de weekbladen  en het nieuws hebben gehaald het afgelopen jaar. En dan het ik het niet eens ober de crime site die een steeds belangrijk positie in nemen als het gaan om het snelle misdaad nieuws.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Criminelen overlevers

Vandaag op Vlinders Crime: Deze week in Panorama een mooi verhaal van Anna Korterink. Het verhaal gaat over de criminele overleveraars. Het zijn natuurlijk de criminelen die nu nog vrij zijn en dus de best zeg maar uit maken. Anne Korterink schrijft het verhaal mooi aan elkaar.

Iedereen kent deze gasten natuurlijk wel van het zijn langzamerhand bekende Nederlanders geworden omdat ze zo vaak de kranten en de weekbladen  en het nieuws hebben gehaald het afgelopen jaar. En dan het ik het niet eens ober de crime site die een steeds belangrijk positie in nemen als het gaan om het snelle misdaad nieuws.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Criminelen overleversTo Top
Volg ons voor alle updates