Kopstukken

Bewegende beelden van top crimineel Mink Kok [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Op crime site staat al vast een voorproefje van een interview want top crimineel Mink Kok geeft in de Roumieh- gevangenis in Beiroet te Libanon. Voor het eerst zijn er nu live beelden en hoor je Mink Kok ook praten en verteld hij over de omstandigheden in de bajes daar. Maandag op 23 Mei op NPO 2  om wordt uitgezonden om 20:25 uur, het hele interview van het NCRV progamma “post Beiroet”

Druk op de link om het filmpje te zien. Het geeft gelijk een beeld van hoe Mink Kok is. Ik heb hem in me leven een keer tegen gekomen maar zal hem nu niet eens meer herkennen. Voor vele is hij toch een mysterie iemand waar niet veel over bekend is. Er zijn maar twee of 3 foto’s van hem echt in omloopt. En dan zijn deze beelden een mooie aanvulling. Helaas heeft de directeur van de gevangenis verboden beelden van zijn gezicht te maken want daar aan hadden we veel meer kunnen afleiden maar ach dit is ook als mooie tv.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Bewegende beelden van top crimineel Mink KokTo Top
Volg ons voor alle updates