Buitenland

Bahr Hari vandaag voor de rechter [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag staat Badr Hari weer voor de rechter in Marokko. Eerder melden wij als dat de Kickboxer was aan gehouden op de luchthaven. De herhaaldelijke ruzie’s van Badr Hari in Marokko krijgen toch een gevolg. De kickbokser werd bij zijn terugkeer uit Brussel gearresteerd. Eerder was Badr Hari ook al verschillende keren de fout in gegaan zoals bij een hotel waar hij de nachtportier een klap gaf met een vlakke hand. Waarom Badr dat deed is niet bekend hij schijn t steeds vast te hebben van losse handjes.

Al Ahdath Al Maghribia vernam van politiebronnen dat een arrestatiebevel tegen Badr Hari liep en dat hij bij zijn aankomst op de luchthaven van Casablanca was gearresteerd. Zijn aanhouding zou het gevolg zijn van een gewelddadige ruzie in een nachtclub in Marrakech enkele weken geleden.Badr Hari werd na zijn arrestatie aan de politie van Marrakech overgeleverd. De rechter beslist vandaag of hij voorwaardelijk wordt vrijgelaten of niet.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Bahr Hari vandaag voor de rechter

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag staat Badr Hari weer voor de rechter in Marokko. Eerder melden wij als dat de Kickboxer was aan gehouden op de luchthaven. De herhaaldelijke ruzie’s van Badr Hari in Marokko krijgen toch een gevolg. De kickbokser werd bij zijn terugkeer uit Brussel gearresteerd. Eerder was Badr Hari ook al verschillende keren de fout in gegaan zoals bij een hotel waar hij de nachtportier een klap gaf met een vlakke hand. Waarom Badr dat deed is niet bekend hij schijn t steeds vast te hebben van losse handjes.

Al Ahdath Al Maghribia vernam van politiebronnen dat een arrestatiebevel tegen Badr Hari liep en dat hij bij zijn aankomst op de luchthaven van Casablanca was gearresteerd. Zijn aanhouding zou het gevolg zijn van een gewelddadige ruzie in een nachtclub in Marrakech enkele weken geleden.Badr Hari werd na zijn arrestatie aan de politie van Marrakech overgeleverd. De rechter beslist vandaag of hij voorwaardelijk wordt vrijgelaten of niet.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Bahr Hari vandaag voor de rechterTo Top
Volg ons voor alle updates