Geweld

Badr Hari nog steeds vast in Marrakech [Crimesite]

Badr Hari zal vandaag worden voorgeleid bij de procureur in Marrakech, die moet beslissen of hij vast blijft zitten. De kickbokser werd vorige week gearresteerd op het vliegveld in Casablanca, na een vlucht uit Brussel. Hij wordt verdacht een ober in een horecazaak in elkaar te hebben geslagen.

Lees verder op Crimesite: Badr Hari nog steeds vast in Marrakech

Badr Hari zal vandaag worden voorgeleid bij de procureur in Marrakech, die moet beslissen of hij vast blijft zitten. De kickbokser werd vorige week gearresteerd op het vliegveld in Casablanca, na een vlucht uit Brussel. Hij wordt verdacht een ober in een horecazaak in elkaar te hebben geslagen.

Lees verder op Crimesite: Badr Hari nog steeds vast in MarrakechTo Top
Volg ons voor alle updates