Drugs

Drugs dealers in Manilla worden gewoon doodgeschoten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De politie in Manilla op de Filippijnen hebben sins de president Rodrigo Duterte de oorlog heeft verklaard  aan de drugsdealer al meer dan 550 drugsdealer zonder pardon door geschoten en 8000 van hen gearresteerd door de politie. De president had tijdens een verkiezing belofte gezet maar dan 100.000 drugs dealers en gebruikers dood telvaten schieten en zoals je de cijfers zo bekijkt is hij al flik op weg.

Ook  doen ze daar niet zo moeilijk over een moord meer of minder want ook de lokale criminelen  schieten elkaar dood en liggen er van vervolges een karton bordje  bij dat het hier ging om een drugs criminele  en dat is dan voor de politie voldoende om niet verder onderzoek in te stellen. Dat is nu al zo’n 400 keer gebeurt.

Lees verder op Vlinders Crime: Drugs dealers in Manilla worden gewoon doodgeschotenTo Top
Volg ons voor alle updates